Agroforestry

25.000 hectare Nederlandse landbouwgrond wordt omgezet naar Agroforestry. En daarvan wordt 1000 hectare voedselbos. Als het aan het kabinet ligt, is deze ambitie in 2030 ingevuld.

Wij zien er wel wat in. Experimenteren met iets nieuws. En inspelen op de behoefte van de markt, of van de samenleving.

We gaan dit verder verkennen. Met bijvoorbeeld een of twee hectare. Tegelijk willen we ook verkennen hoe we het ‘samen’ kunnen doen. Oftewel, het liefst zouden wij, zoals we het nu zien, vooral faciliteren en participeren. Vandaar de vraag: wil jij meedoen? Wil jij participeren in een voedselbos? Heb jij misschien zelfs zin en tijd om de kar te trekken? En heb je expertise in huis? Of misschien heb je goeie tips en ideeën over hoe deze verkenning verder vorm te geven?

Laat het ons weten via info@ommeland.nu


Bekijk het bericht op Facebook.

26 februari 2023